U bent hier: Braccodag 2006
Contact ]   [ English ]

 

 [ Homepage ]

 [ Rasomschrijving ]

 [ Onze honden ]

 [ Dekkingen ]

 [ Puppies ]

 [ Shows ]

 [ Dekreuen ]

 [ Fotoalbum ]

 [ Referenties ]

 [ Links ]

 [ Gastenboek ]

17 september 2006

Naar de foto's ]     [ Terug ]

Zondagmiddag kwamen ze van alle windstreken afgezakt. Toen iedereen daar was, waren er toch 68 honden aanwezig. Jean-Pierre liep voorop met een fluitje in de mond en Liesbeth sloot de rangen. Alles verliep voorspoedig tot ongeveer halfweg toen bleek dat de veteraan van de groep niet meer kon. Ze wou nog wel maar de pootjes wilden niet meer mee. Een beetje paniek maar Jean-Pierre had al snel een oplossing gevonden. EŚn telefoontje naar het thuisfront en Marina snelde ter hulp met de auto om de veteraan een lift aan te bieden. De groep vervolgde de wandeling tussen de appel- en perenbomen.

Het weer was ons gelukkig gezind. Het was droog en niet te warm voor hond en baas. Toch begon de vermoeidheid zijn tol te eisen. Bij het bezoek aan het kasteel van Widooie palmden enkele baasjes het terras van het kasteel in. Ook sommige honden lieten zich gaan in de frisse vijver van het kasteel met meerdere zwempartijtjes tot gevolg. Geen genade echter voor de vermoeiden want er moest terug op pad gegaan worden. :-)

De wandeling liep op zijn einde en dus was het tijd om een groepsfoto. Na het nodige poseren trok de groep terug naar de "Chanel", waar de hondjes van een verdiende frisse emmer water konden drinken. Ook de baasjes konden van een welverdiende pint genieten op het terras van de Chanel. Er kon nog bijgepraat worden in het stralende septemberzonnetje en zij die reeds naar huis waren misten de heerlijke maaltijd die door Nico, Heide en Nadine was klaargemaakt.

Het werd een lange dag en velen zijn dan ook nog lang blijven "nakaarten". Door het grote succes werd er reeds besloten om in 2007 op de derde zondag van september een nieuwe braccodag in te richten. De informatie hieromtrend kan je ten gepaste tijde terugvinden op deze website. U kan ons nu echter al contacteren zodat wij u persoonlijk op de hoogte kunnen houden over dit evenement.

Rest ons enkel nog alle aanwezigen te bedanken en hopen hen en nog andere mensen te mogen begroeten op de volgende braccodag.

Jean-Pierre en Marina