U bent hier: Braccodag 2007
Contact ]   [ English ]

 

 [ Homepage ]

 [ Rasomschrijving ]

 [ Onze honden ]

 [ Dekkingen ]

 [ Puppies ]

 [ Shows ]

 [ Dekreuen ]

 [ Fotoalbum ]

 [ Referenties ]

 [ Links ]

 [ Gastenboek ]

17 september 2006

Naar de foto's ]     [ Terug ]

Mijn naam is "Fresco", ik woon in Neerwinden, en ik ben ook een van die superlieve, knappe, langorige Italianen.

Ik ben maar een jaar jong en ik ben eigenlijk voor de eerste keer echt naar "buiten" gemogen. Maar ... wat een grandiose feest daar in Widooie waar ik geboren ben!

Ik had nooit gedacht dat we met zoveel zouden zijn,maar we zijn wel van overal gekomen! Gent, Menen, Nederland, Finland en wie weet nog van waar allemaal?

Wat een spektakel, al die wiebelende staarten, kennis maken met mijn neefjes en nichtjes, broers en zussen, nieuwe kameraadjes leren kennen...

En toen mochten we, genietend van een zeer aangenaam zonnig weertje, een mooie wandeling maken in de prachtige heuvelachtige natuur daar ten zuiden van Tongeren.

Ik heb ook gezien dat onze baasjes het allemaal bijzonder aangenaam vonden. Lekkere pintjes gedronken, met elkaar kennis gemaakt (ook iets gehoord van "dekken" en zo, maar ik denk dat ik daarvoor nog te jong ben...) onze kwaliteiten vergeleken...

Nadien ,en om toch volop in de Italiaanse sfeer te blijven, hebben onze baasjes mogen genieten van een superlekkere gevarieerd pastabuffet.

Echt een dag om niet te vergeten en nu al direct in mijn agenda de datum voor volgend jaar reserveren...

Nogmaals bedankt Marina en Jean-Pierre voor de door U geleverde inspanningen om deze fantastisch evenement met heel veel uitstraling succesvol te laten verlopen.

P.S. Ik ben vandaag "het Belang van Limburg" in de krantenwinkel gaan kopen... staat mijn foto toch wel in de gazet zeker! (volgend jaar komt misschien CNN !)

Ciao,

Supervriendelijke bracco groeten aan iedereen,

Fresco.