U bent hier: Homepage
[†Contact†]†† [†English†]

 [ Rasomschrijving†]

 [ Onze honden†]

 [ Dekkingen†]

 [ Puppies†]

 [ Shows†]

 [ Dekreuen ]

 [ Activiteiten†]

 [ Fotoalbum†]

 [ Referenties†]

 [ Links†]

 [ Gastenboek†]

Iedere donderdagavond vanaf 20u00 gratis showtraining alle rassen...

Beste bezoeker,

Welkom op de website van kennel "Van de Chanel Bedeu". In 1991 zocht Jean-Pierre een hond om in het veld mee te werken tijdens de jacht. Via de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus kwamen we terecht in Bree met Pianalto Peppi. Een geÔmmigreerde Italiaan die als eerste de Bracco Italiano naar BelgiŽ bracht. Het was dan ook Peppi die ons voor het eerst leerde werken met de Bracco Italiano. Een Bracco Italiano werk op een heel andere manier en met zo'n hond leren werken was dan ook een hele uitdaging. Zijn jachtinstinct, werklust en liefde voor kinderen lieten dan ook niets aan het toeval over. Wij moesten een Bracco hebben.

Enkele jaren later, het is ondertussen 1997, kochten we in Frankrijk onze eerste reu bij Madam Boulard. Met een naam als Neptune de la grŤve aux loups moesten we wel shows gaan doen en de resultaten bleven ook niet uit. In BelgiŽ won hij verschillende shows en de hoogtepunten waren zijn kampioentitel in Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. In 2002 gingen we voor het eerst op zoek naar een geschikt teefje. We vonden het in het Italiaanse Rimini en kwamen thuis met twee teefjes.

Dit was het begin van Kennel van de Chanel Bedeu. In 2004 kweekte we ons eerste nestje en we hopen dat er nog veel Bracco's Italiano's mogen volgen.


Film van Peppe dei Sanchi
Grootvader van onze pups.